Zoeken naar thai massage

 
thai massage
Baipho Thai Massage Nijmegen.
U wordt vriendelijk ontvangen in onze salon. MANNEN EN VROUWEN. Onze behandelingen zijn voor zowel mannen als vrouwen. ZONDER MET AFSPRAAK. Bij voorkeur op afspraak. Van harte welkom! Traditionele Thaise massage. Of een combinatie van deze massages. Alle massages zijn geschikt voor man en vrouw. 30 minuten: 3000., 60 minuten: 5000., 90 minuten: 7800., 120 minuten: 9500., 60 minuten Duo massage op 1 kamer: 9500., Vertel uw pijnklachten aan de masseuse. en zij zal deze gericht behandelen. Bijvoorbeeld: hoofd, nek, schouder, onderrug. Baipho Thai Massage. 6603 CZ Wijchen Alverna. Maa Zat: 1000: 2100.: Afspraak op zondag minimaal 1 dag van tevoren reserveren.
parenclub
Jantana Massage Thaise Massage Thaise Massage.
Ga naar inhoud. Heerlijk ontspannen met onze massages Maak online een afspraak. Home memedia 2019-05-16T1237190200.: Praktijk voor Thaise massage Therapie. Mijn naam is Jantana. Leuk dat u mijn website bezoekt! Ik ben gespecialiseerd in traditionele Thaise massage en oliemassage ontspannend. Mijn massages zijn voor zowel mannen als vrouwen. In de loop der jaren heb ik meerdere gecertificeerde opleidingen in Thailand gevolgd.
Chochaba Thai Massage IJsselstein, Nieuwegein, Utrecht.
Vermoeidheid, rug en nekklachten, hoofdpijn, stress, stijve spieren en gewrichten, en een slechte doorbloeding kunnen door de Thaise massage worden verholpen. Ik hoop u snel te mogen begroeten in onze Massage studio zodat u het zelf kunt ervaren! Chochaba Thai Massage.
Silkthai Thaise Massage Amsterdam.
Eeuwenlang werd het daar uitgevoerd door monniken als onderdeel van de traditionele Thaise geneeskunde. En nu kunnen wij er ook in het Westen van profiteren en genieten. Thaise Massage combineert de toepassing van druk, gedaan met de handen, duimen, ellebogen, onderarmen, voeten en knieƫn, met het rekken van de spieren om zo de algemene gezondheid en het welzijn te verbeteren. Thaise massage heeft een aantal belangrijke voordelen.: Het verbetert de bloedsomloop, verlaagt de hartslag, en vermindert oedeem zwelling. Het verbetert spierkracht, verlaagt spierspanning, verwijdert giffen uit spiermassa, ontspant de pezen, verbetert de elasticiteit en vermindert de stijfheid. Het vermindert pijn en verbetert het gevoel in de huid. Het verbetert de functie van de interne organen zoals maag, darm, enz. en verhoogt de elasticiteit van het spijsverteringskanaal. Het verbetert de diepte van de ademhaling. en misschien wel het belangrijkste, het geeft ontspanning en een rustpunt in een actief en vaak stressvol leven. Wil je zelf de voordelen van een Thaise massage ervaren? Reserveren kan snel via.: 06 39 17 72 38. Silkthai is te vinden in Amsterdam Oud-West, vlakbij de Elandsgracht.
Home: Dn Thai Massage.
Team D'n' Thai massage Stein. 6171 ja Stein Nederland. 0031 6 511 67 135 ook WhatsApp of Contactformulier zie contactpagina. De Traditionele Thaise massage is een van de oudste vormen van geneeskunde. Rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten, chronische vermoeidheid, stress en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. De spieren, huid, zenuwbanen en gewrichten worden gemasseerd tot ze soepel zijn waardoor er een beter doorbloeding en ontspanning worden bekomen. Ook de afvalstoffen via het lymfeklierstelsel worden afgevoerd en geestelijke klachten zoals o.a. depressie worden hiermee behandeld. Naast de traditionele massage kan u ook terecht voor voetreflex, kruidenstempel, olie, hoofd, nek schouder en sportmassage. De bedden zijn verwarmd, de thermostaat staat op 23 graden en er wordt een heerlijk warm fleece-dekentje over u gelegd. Een ventilator en airco zorgen voor een aangename ruimte. Indien u dit wenst, kunnen de airco's' en ventilatoren uitgeschakeld worden. De massage wordt gegeven door Wim, de eigenaar, een Thaise jonge man. Een Thaise vrouw is eveneens mogelijk mits uitdrukkelijke aanvraag 24 uur op voorhand. Duo-massage wordt uitgevoerd in combinatie met een Thaise vrouw. Enkel indien beschikbaar, wordt de massage door 2 vrouwen uitgevoerd.
Welkom bij Lanna Thai medische massage therapie.
TOK SEN Bij de Lanna Thai massage wordt gebruik gemaakt van een lang stuk hout om de spieren te masseren. Body Spa Verwen uzelf met een gezichtsbehandeling of Body Spa Meer. TOK SEN Bij de Lanna Thai massage wordt gebruik gemaakt van een lang stuk hout om de spieren te masseren.
Pakjira Thai Traditionele Original Thai Massage and spa.
We carry the happiness we combining traditional Thai massage techniques with european stye. Anti stress massage. Thai mix massage. Experience the traditional thai massage in Den Haag. Nuad thai or tradition Thai massage UNESCO Intangible culture heritage. Massage Price List.
De Thaise Massagesalon in Groningen Rarida Thai Massage.
Kom het ontdekken bij Rarida Thai Massage in Groningen. Massagesalon Rarida Thai Massage biedt diverse ontspannende massagebehandelingen aan. Wilt u een geneeskrachtige maar soms pittige traditionele Thaise massage proberen? Of komt u liever helemaal tot rust met een kruidenstempelmassage of een sportmassage? Bekijk ons rijke aanbod aan massages en maak vandaag nog een afspraak met uw masseuse bij Rarida Thai Massage. Bekijk onze behandelingen. stelt zich voor. Uw masseuse Yuwathida groeide op in een klein Thais dorpje en woont alweer enige tijd in Nederland.

Contacteer ons