Meer resultaten voor massages

 
massages
Massages Ham A Priori Massages: ontspanningsmassage, massage promoties.
Bent u moe of wil u gewoon even een moment voor uzelf, aandacht voor uw lichaam en geest? Bekijk zeker onze massagetarieven en ontdek onze massage promoties. Hebt u nog vragen over massages in Ham? Of wil u een afspraak maken?
Wellness Sauna Resort Molenhoeve Massages.
De massage omvat ook een gelaat en hoofdhuidmassage. Honingmassage 75 min 75. Het volledige lichaam wordt gemasseerd met olie op basis van Acaciahoning. Als extra verzorging wordt er een warmtepakking aangebracht op de rug, dit zorgt voor een diepe hydratatie van de huid. Daarnaast krijgt u een extra hydraterend masker. Mediteraanse kaarsenmassage 75 min 80. Heerlijk ontspannend en verzorgend voor de huid. U kan zelf kiezen uit onze verschillende Mediteraanse geuren: Lavendel, Citrus. Fleur De Sel therapie 75 min 80. Lichaamsbehandeling met scrubzout Fleur de Sel uit Mallorca. Het scrubzout dient niet afgenomen te worden maar lost op tijdens een lichaamsmassage met aangepaste producten waaronder een olie met Baobab en wortelextracten. Een behandeling die gedurende heel het jaar past maar ook zeer effectief is tijdens gewichtsveranderingen. Van den Nestlaan 132 2520 Broechem Tel: 32 3/475.10.90 Fax: 32 3/485.63.34 Email: info@molenhoeve.com. Wellness Resort gelegen nabij Antwerpen, Ranst en Lier. Met tal van ontspanningsmogelijkheden als sauna's, jacuzzi, zwembaden, stoombad., Ontvang onze nieuwsbrief. 2020 Wellness Sauna Resort Molenhoeve All Rights Reserved.
Massages Sauna Beauty De Dijk.
Over De dijk. Over De dijk. Wacht niet langer tot het te laat is op die hemelse massage. Een waaier aan massages maakt het kiezen er niet makkelijker op! Doe een massagebon cadeau Reserveren. Cadeau doen Reserveren. Cadeau doen Reserveren.
Massage Santé Magic Leuven.
Het centrum / Zaalverhuur. Therapie, Coaching, Hulpverlening. Ga onmiddelijk naar de reservaties. Geniet van een verdiende ontspanning, verlicht acute of chronische spierpijn en herwin je bewegingsvrijheid dankzij onze massages. Hoe onderscheiden wij ons op het gebied van massage? Sinds haar oprichting heeft Santé Magic veel beoefenaars van gerenommeerde scholen over de hele wereld New York Swedish Institute, Sedona School of Massage, Central Melbourne Institute, Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg, Sindicato Nacional de Massagistas de Recuperaçao e Cinesioterapeutas, verwelkomd. Ons centrum gelegen in Leuven is daarom een plaats waar veel diepgaande kennis en massagestijlen worden beoefend en uitgewisseld. Onze masseurs scholen zich constant bij en zullen elke massage aanpassen aan jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in.: Dermasegementale reflexologie: een vorm van diepe weefselmassage die erop gericht is om vanuit de huidsegmenten de organen reflectorisch te stimuleren zie de Sante Magic Massage. Ashiatsu: een vorm van diepe weefselmassage met de voeten die de weefselstructuren verbetert en bewegingsruimte creëert in de gewrichten. Hoe kies je de massage die bij je past? Om je te helpen een keuze te maken tussen onze verschillende massages, hebben we deze gegroepeerd volgens specifieke verwachtingen.: ontspannende en preventieve massages: Ontspanningsmassage, Voetreflexologie, Detox Massage, Magic Kids Massage.
Massages.
Hot Stone Massage. Hot Stone Massage is een massage met hete stenen, een weldaad voor lichaam en geest.De warmte van de. Een massage verlicht de spanning in de spieren. Als de spieren gemasseerd worden, wordt het bloed op. Massage Contour / Afslankend.
Massages Massages Ripozo.
Heb je het te koud, lig je niet comfortabel, verkies je een zachte of stevige massage. laat het me zeker weten. Nood aan ontspanning of een oppepper voor je spieren? Maak nu een afspraak. 0474/44 55 96. groepspraktijk TURN Deken Adamsstraat 15, 2300 Turnhout. Massages aan huis.
Onze massages Nirvana, massage, duo massage, beauty en privé sauna in Kontich Antwerpen.
Ook bij de duo massages kan u elk uw persoonlijk type van massage kiezen, wat de beleving voor u beiden optimaliseert. Om een extra dimensie aan uw massage te geven hebben we voor u ook een aantal combinatie-pakketten samengesteld, ideaal om behandeling en ontspanning harmonieus te combineren.
Massages Domaine La Butte aux Bois.
Massages Relais Châteaux hotel in België. Restaurant La Source. Rug, nek schoudermassage 25 min. Ideaal voor pijnlijke spanning in schouders en nek, die vaak het gevolg is van te lang zitten. Slim Line 25 min Afslanken én wellnessen, het kan!

Contacteer ons