Op zoek naar massages?

 
massages
Massages Ham A Priori Massages: ontspanningsmassage, massage promoties.
Zowel ontspannend als therapeutisch. Bij A Priori massages kan u sinds begin 2015 terecht voor een ruim aanbod aan massages, zowel therapeutische massages als ontspanningsmassages. Irina volgde haar opleidingen aan de Wellness Academie te Hasselt. Daarnaast volgde ze continu bijscholing op het vlak van massages en ontspanningstechnieken. Ze is ook erkend lid van de Belgische Massage Federatie.
b2b betekenis
Wellness Sauna Resort Molenhoeve Massages.
De massage omvat ook een gelaat en hoofdhuidmassage. Honingmassage 75 min 75. Het volledige lichaam wordt gemasseerd met olie op basis van Acaciahoning. Als extra verzorging wordt er een warmtepakking aangebracht op de rug, dit zorgt voor een diepe hydratatie van de huid. Daarnaast krijgt u een extra hydraterend masker. Mediteraanse kaarsenmassage 75 min 80. Heerlijk ontspannend en verzorgend voor de huid. U kan zelf kiezen uit onze verschillende Mediteraanse geuren: Lavendel, Citrus. Fleur De Sel therapie 75 min 80. Lichaamsbehandeling met scrubzout Fleur de Sel uit Mallorca. Het scrubzout dient niet afgenomen te worden maar lost op tijdens een lichaamsmassage met aangepaste producten waaronder een olie met Baobab en wortelextracten. Een behandeling die gedurende heel het jaar past maar ook zeer effectief is tijdens gewichtsveranderingen. Van den Nestlaan 132 2520 Broechem Tel: 32 3/475.10.90 Fax: 32 3/485.63.34 Email: info@molenhoeve.com. Wellness Resort gelegen nabij Antwerpen, Ranst en Lier. Met tal van ontspanningsmogelijkheden als sauna's, jacuzzi, zwembaden, stoombad., Ontvang onze nieuwsbrief. 2020 Wellness Sauna Resort Molenhoeve All Rights Reserved.
onderwater
Massages Sauna Beauty De Dijk.
Gesloten vanaf zaterdag 14 maart tot. Over De dijk. Over De dijk. Wacht niet langer tot het te laat is op die hemelse massage. Een waaier aan massages maakt het kiezen er niet makkelijker op! Doe een massagebon cadeau Reserveren.
castor olie haargroei
Massage Santé Magic Leuven.
Ons centrum gelegen in Leuven is daarom een plaats waar veel diepgaande kennis en massagestijlen worden beoefend en uitgewisseld. Onze masseurs scholen zich constant bij en zullen elke massage aanpassen aan jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in.: Dermasegementale reflexologie: een vorm van diepe weefselmassage die erop gericht is om vanuit de huidsegmenten de organen reflectorisch te stimuleren zie de Sante Magic Massage. Ashiatsu: een vorm van diepe weefselmassage met de voeten die de weefselstructuren verbetert en bewegingsruimte creëert in de gewrichten. Hoe kies je de massage die bij je past? Om je te helpen een keuze te maken tussen onze verschillende massages, hebben we deze gegroepeerd volgens specifieke verwachtingen.: ontspannende en preventieve massages: Ontspanningsmassage, Voetreflexologie, Detox Massage, Magic Kids Massage.
goedkoopste persoonlijke lening nederland
Massages.
Deze massage wordt toegespitst op de rug, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair om. 12 Beurten Massage. Deze kaart geen recht op 12 x een massage met vaste duurtijd volgens gekozen formule 30 min 45 mi.
duo
Massages Massages Ripozo.
Heb je het te koud, lig je niet comfortabel, verkies je een zachte of stevige massage. laat het me zeker weten. Nood aan ontspanning of een oppepper voor je spieren? Maak nu een afspraak. 0474/44 55 96. groepspraktijk TURN Deken Adamsstraat 15, 2300 Turnhout. Massages aan huis.
taxi kontich
Onze massages Nirvana, massage, duo massage, beauty en privé sauna in Kontich Antwerpen.
Ook bij de duo massages kan u elk uw persoonlijk type van massage kiezen, wat de beleving voor u beiden optimaliseert. Om een extra dimensie aan uw massage te geven hebben we voor u ook een aantal combinatie-pakketten samengesteld, ideaal om behandeling en ontspanning harmonieus te combineren.
huizen te koop in aartselaar
Massages Domaine La Butte aux Bois.
Massage van het hele lichaam met oosterse hoofd, nek en schouder massage en voetreflexmassage. La Forêt healing in harmonie SpaWave 85 min. Begeef u in de weelde van het bos. Geleid door onze La Forêt-therapeuten duikt u in de wereld van wellness.
erotisch fotograaf

Contacteer ons