Op zoek naar thaise massage aanbieding?

 
thaise massage aanbieding
Thaise massage Amsterdam Veranda Wellness Van Woustraat 35.
Thaise massage Amsterdam. Thaise Massage Bij Abcoude. Thaise Massage Vlakbij Diemen. Welkom bij Veranda Wellness. Oosterse Westerse massage gecombineerd. Wij zijn een kleine spa en massagesalon in het hart van de Amsterdamse Pijp vlakbij de Albert Cuyp markt. MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie. Zelfgemaakte massageolie van Veranda Wellness. Onze olie wordt makkelijk in je huid opgenomen en voelt niet vet aan. Heb je een verouderende of uitgedroogde huid, dan kun je deze olie ook goed gebruiken.Samenstelling Vitamine A en E, PerCellin Oil TM, Goudsbloemolie, Lavendelolie, Rozemarijnolie, Kamille-olie. Body scrub en pedicure. Body scrub maakt uw huid zacht, soepel en glanzend. Door te scrubben worden dode huidcellen verwijderd. Basic pedicure of manicure, ervaar de Intensieve verzorging voor uw handen en nagels of voeten, tenen en nagels om ze weer er gezond uit te laten zien.
Thaise Massage in Venray Tara Massage.
Laat u meevoeren in een heerlijke schoonheidsbeleving, geniet van de hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën, rustgevende muziek, en rijkelijke verzorgingsproducten die uw huid intensief voeden. Traditionele Thaise massage Ontspanningsmassage Nek en schoudermassage Voetmassage. 5801 SZ Venray. Maandag t/m zaterdag van 1000: tot 2100.: Zondag alleen op afspraak. minimaal 2 dagen van te voren. Traditionele Thaise massage Ontspanningsmassage Nek en schoudermassage Voetmassage. Lees meer
aanbieding
Top 20 plaatsen voor Duo-massages in Nederland Treatwell.
Duo Thaise massage 2 persons in the same room 1 u 1 u 30 min. Duo Zweedse massage 2 persons in the same room 1 u 1 u 30 min. Kort overzicht salongegevens. Aan de gezellige Van Woustraat vind je Veranda Thai Wellness. Hier ben je aan het juiste adres voor traditionele Thaise massages.
Moderne Thaise massages in Beuningen.
BEUNINGEN Thaise massage werd meer dan vijfentwintig eeuwen geleden door Boeddhistische monniken in Thailand geïntroduceerd. Het is onderdeel van een eeuwenoude Thaise medische en spirituele traditie. Bij Massagesalon Yindii in Beuningen zetten enthousiaste en deskundige masseuses deze traditie in een modern jasje voort.
Tip: hier krijg je een echte Thaise massage voor maar 25 euro indebuurt Rotterdam.
Tip: hier krijg je een echte Thaise massage voor maar 25 euro. Aangeboden door I-Saan Massage 3 juli 2020. Deel WhatsApp Email Tweet. Een goede massage is een luxe; een cadeautje aan jezelf of een andere bofkont. Maar dat hoeft niet altijd duur te zijn. Bij I-Saan Massage krijg je tijdelijk 5, korting op alle massages. Dat betekent dat je voor een traditionele Thaise massage, oliemassage of zwangerschapsmassage van een halfuur nu maar 25, betaalt! Eigenaresse Yom komt uit Thailand en heeft alle diplomas op zak om een perfecte Thaise ontspanningsmassage te geven.
Jantana Massage Thaise Massage Thaise Massage.
Ik ben gespecialiseerd in traditionele Thaise massage en oliemassage ontspannend. Mijn massages zijn voor zowel mannen als vrouwen. In de loop der jaren heb ik meerdere gecertificeerde opleidingen in Thailand gevolgd. Bij elk bezoek aan mijn vaderland probeer ik mijn kennis uit te breiden zodat ik na terugkomst u nog beter van dienst kan zijn. Kwaliteit en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel. WAAR KUNT U ONS VINDEN. U kunt ons vinden aan de Lipperkerkstraat 18 in Enschede. Wij zijn geopend van ma t/m vr van 1000: tot 2100: uur, za tot 1800: uur en zondag alleen op afspraak.
Oriental Health Center Traditionele Thaise Massages Voorburg.
De massage is sindsdien onderdeel van de Thaise geneeskunde. De massage wordt toegepast om lichamelijke klachten en bepaalde aandoeningen te behandelen. Maar er geldt ook dat voorkomen beter is dan genezen, en Thaise massage werkt in dit opzicht zowel preventief als herstellend.
Thai Nara Thaise massagesalon in Nijmegen.
THAISE MASSAGESALON THAI NARA NIJMEGEN. Wij vinden het belangrijk dat u gemasseerd wordt door ervaren en gediplomeerde masseuses in een schone en nette massagesalon., waar u zich tevens op uw gemak voelt en waar u tegen schappelijke tarieven een massage kan ondergaan!
Lichaamsbehandelingen Thermaalbad Arcen.
Hot stone massage Limburg. Naast handmatige rugmassages, zoals een Polynesische, Indiase of Thaise massage, verzorgen de specialisten van Thermaalbad Arcen ook een hot stone massage. Uw rug wordt met warme basalt stenen gemasseerd wat zorgt voor diepe ontspanning van lichaam en geest. Net als lichaamspeeling zorgt een hotstone massage Limburg voor een betere doorbloeding van spieren en gewrichten door de combinatie van de warmte van de vulkanische stenen en de ontspannende massage. De warme stenen verwijden uw bloed en haarvaten voor afvoer van afvalstoffen, waarna koude stenen de vaten weer vernauwen tot normale grootte. Hierdoor bruist uw lichaam weer van energie en is uw huid gestimuleerd. Door de eeuwen heen wordt de hot stone massage gezien als de ideale manier om huid en spieren te ontspannen en op te frissen. Het stimuleert de organen en en voert afvalstoffen af. Aanbiedingen lichaamsbehandeling Limburg. Weet u nog niet welke lichaamsbehandeling u tijdens uw bezoek aan Thermaalbad Arcen wilt ondergaan? We hebben diverse lichaamsmassages en andere arrangementen voor u in de aanbieding.

Contacteer ons