Resultaten voor thaise massage aanbieding

 
thaise massage aanbieding
Tang Moo Spa Praktijk voor gezondheidsmassage.
Daarbij komen we al snel achter de oorzaak van de klacht en zorgen we ervoor dat deze wordt verholpen of verzacht, met behulp van eeuwenoude Thaise massagemethodes. Echte traditionele Thaise massage bedoeld om je klachten bij de oorzaak aan te pakken.
Aanbiedingen van D'n' Thai Massage WinWin Limburg.
Rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten, chronische vermoeidheid, stress en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. De spieren, huid, zenuwbanen en gewrichten worden gemasseerd tot ze soepel zijn waardoor er een beter doorbloeding en ontspanning worden bekomen. Ook de afvalstoffen via het lymfeklierstelsel worden afgevoerd en geestelijke klachten zoals o.a. depressie worden hiermee behandeld. Naast de traditionele massage kan u ook terecht voor voetreflex, kruidenstempel, olie, hoofd, nek schouder en sportmassage. Uniek voor de regio is dat u kan kiezen om door een vrouw of door een jonge man gemasseerd te worden. Bij duomassage kan er door 2 vrouwen of door een jonge man en een vrouw gemasseerd worden. Klant is koning. Andere aanbiedingen uit de buurt. Gift Balter Audio Video Sittard. Gratis levering bij aankoop witgoed koelkast, wasmachine etc. Geldig t/m 31 december. Tip Studio46 Oirsbeek. Maak je feestje succesvol en memorabel met de Studio46 Fotozuil! Geldig t/m 31 december. Voeg toe aan favorieten. 6171 JA, Stein. Telefonisch reserveren op afspraak. Volg ons op social media. Laat deze unieke code zien aan de ondernemer en ontvang direct de aanbieding.:
Thai-massage Thermaalbad Arcen.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Vraag aan de balie naar doorlopende acties of kortingen. Zwangerschapsmassages zijn op aanvraag.
Siam Thaise Massage in Arnhem en Nijmegen Massages Al vanaf 28.,
Wij verzorgen diverse soorten massages van traditionele Thaise Massages tot moderne Hot Stone massages. Wij verzorgen géén erotische massages! Al voor 28, kunt u bij ons terecht. Meer informatie over de prijzen vindt u in onze Prijslijst. Onze salons zijn gevestigd in het centrum van zowel Arnhem als Nijmegen en liggen op loopafstand van betaalde parkeermogelijkheden en van het treinstation. In Nijmegen parkeren o.a. mogelijk bij Parkeergarage Keizer Karelplein. Arnhem: Steenstraat 136, 6828 CR. 026 382 3251 Nijmegen: van Berchenstraat 3A, 6511 BA. 024 663 7550. Siam Thaise Massage is zeven dagen per week geopend. Van maandag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 22.00 uur en zondag van 11.00 tot 22.00 uur.
Sarong Thai Massage BESLIST GEEN EROTIEK! Thaise massage in Nieuwegein.
Vacature Massagetherapeut Sarong Thai Massage. Door de snelle groei van onze moderne Thaise massagepraktijk in de gezellige wijk Vreeswijk in Nieuwegein zijn wij op korte termijn op zoek naar een massagetherapeut die ons team komt versterken. Ben je een zelfstandige massagetherapeut met ervaring.
Chockdee Thaise massage in Tilburg.
WELKOM BIJ CHOCKDEE. Toe aan ontspanning en tijd voor uzelf? Kies voor een weldadige Thaise massage bij Chockdee in Tilburg. We ontvangen u in onze sfeervol ingerichte salon. We bieden alle comfort en gastvrijheid zodat u meteen bij binnenkomst al kunt ontspannen.
Bamboe Thaisemassage.
Salon voor Thaise gezondheids en relax massage. Kamers voor één of twee personen, en een familieruimte. Je vind de tarieven verder op onze pagina. of klik hier! Al onze tarieven zijn incl BTW. Wij hebben vrouwelijke maseuses in ons bedrijf en natuurlijk mannelijke masseur!
Thaise massage cursus leer de thaise massage in 2 dagen! E-mailadres. Facebook. E-mailadres. Facebook.
Meer over Anand. Massage Therapie Cursus. Anand in de media. Online Mindfulness Cursus. Cursus Klassieke massage. Thaise Yoga Massage. Wellness Massage Week. Wellness Massage Opleiding. Opleiding Yoga Massage. Ayurvedische Massage Opleiding. Opleiding Energetisch Masseur. Nav Social Menu. Thaise massage cursus. In de thaise massage cursus wordt een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie behandeld. In de cursus thaise massage wordt een interactieve massage van het lichaam behandeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van rek en strek oefeningen en het uitoefenen van zachte druk op de energiebanen in het menselijk lichaam.

Contacteer ons