Meer resultaten voor thaise massage zaandam

 
thaise massage zaandam
Massage Zaandam Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
Om lekker te genieten kunt u kiezen voor een ontspanningsmassage. In een massagesalon passen ervaren masseurs en masseuses diverse massagetechnieken toe. Overal kunt u kiezen voor de klassieke stoelmassage of voetmassage, maar in enkele massagepraktijken kunt u ook gaan voor varianten als de Thaise, Chinese, Shiatsu, hotstone of voetreflexmassage. In de omgeving. Massage in Purmerend.
Thaise massage Zaandam Boek direct een massage online!
De fijnste behandelingen. Thaise massage Zaandam. Vind gemakkelijk snel online. een salon bij jouw in de buurt. Bekijk alle salons in Zaandam. Bekijk ook salons in.: Ben jij toe aan een masage? Het is nooit fijn als je veel lichamelijke klachten hebt.
Thaimassage Zaandam.
Voorpagina Noord-Holland Zaandam. Baan Thaise Massage. Beautysalon Face Body. Esvita Yoga en Massagepraktijk. Fysiotherapie en Manuele Therapie Gertine vd Berg. Massana Massagetherapie Stoelmassage. Pedi-Ma Voetverzorging en Massage. Valencia Sportmassages Mina. thaimassage in de buurt van Zaandam." thaimassage Koog aan de Zaan.
Baan Thai Massage 1274NW Huizen.
Baan Thai Massage is gelegen in het nieuwe appartementen complex de" Duiker" bij winkelcentrum de Oostermeent in de gemeente Huizen. Voldoende gratis parkeergelegenheid is er naast de salon. Baan Thai massage is geopend op: ma.: Behandeling is alleen op afspraak mogelijk. Naast olie massage en traditionele Thaise massage, geven we ook klantgerichte massage.
Chai thai massage Thaise Massage in Zaandam.
Aromatische massage 1 uur 5000., We overleggen met u wat voor massage u wilt met of zonder olie en ook hoe krachtig de massage is. 60 minuten 4000., 90 minuten 5000., Ik geef echte Thaise massage dus. 1501 NE Zaandam.
Zensa Veda. E-mailadres. Instagram. E-mailadres. Instagram.
Ware genezing en evenwicht komen van nature met behulp van lichamelijke aanraking, innerlijke heling en transformatie, verantwoorde voeding, natuurlijke kruiden, yoga/beweging en meditatie. Door balans te brengen in je lichaam en energiestysteem, maar ook door je denk en leefwijze op een positieve manier te veranderen, veranderen de situaties in jouw leven daarin mee. Je buitenwereld is namelijk een reflectie van je innerlijke wereld. Wil je meer weten over de massage behandelingen, healing of coaching sessies die ik geef? Scroll dan even verder naar beneden! Waar ben je in geïnteresseerd? Mijn naam is Preshanna, geboren in Zaandam in 1987.
Massage Cotton Spa Store. American Express. Bancontact. Giropay. Klarna. Maestro. Mastercard. PayPal. SEPA Bank Transfer. Visa.
Dit zijn hete stenen van ongeveer 45 graden celsius die gebruikt worden tijdens de massage. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren en zorgen voor een diepe relaxatie gevoel. De massage geeft verlichting maar ook energie naderhand!
Beauty centre Zaandam Relax massage, Nails Beauty Centre.
Chinese massage in Zaandam. Relax Massage, Nails Beauty Centre Zaandam. Peperstraat 99, 1502AD Zaandam. Dagelijks open van 11.00 tot 22.00 uur. Zondag open tot 21.00 uur. Wij zijn gegespecialiseerd in traditionele lichaams en voetmassage, pedicure, manicure en schoonheidsbehandeling. Wij bieden geen erotische massage!

Contacteer ons